Belangstelling voor een woning? Er zijn nog enkele appartementen direct beschikbaar!

2021-03-15T11:35:25+00:003 september, 2018|
Appartementen voor senioren vanaf 55 jaar

Huis Assendorp is een thuis voor mensen die een dagje ouder worden, maar ook midden in het leven staan en met enthousiasme samen met anderen dingen ondernemen. Een plek waar je fijn én betaalbaar kunt wonen. Een plek waar je de privacy hebt van je eigen woning en reuring vindt in de vele gezamenlijke woonkamers, keukens en algemene voorzieningen in het gebouw. Waar zorg beschikbaar is wanneer je die nodig hebt en met je meegroeit zodra je behoeftes veranderen.

Assendorperdijk & Achter de Hoven

De appartementen en de algemene ruimten in Huis Assendorp zijn recent verbouwd. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Met een eigen slaapkamer, woonkamer met open keuken, een aparte badkamer en in sommige gevallen nog een extra kamer en/of buitenruimte.
Voor gezelligheid met je buren kun je terecht in één van de mooie gezamenlijke woonkeukens die zich bevinden op elke verdieping . Hier kun je met andere bewoners of familieleden koken of een kopje koffie drinken. Of bijvoorbeeld schilderen in het atelier. Op de begane grond zijn er diverse faciliteiten, zoals een kapper, pedicure en een fysiotherapeut .

Heeft u belangstelling om een woning te huren in Huis Assendorp? Neemt u dan contact op met Van der linden (088-5330000). Zij kunnen u alle benodigde informatie geven en tevens doorverwijzen naar een bewoner van Huis Assendorp, zodat u op korte termijn een rondleiding kunt krijgen.