De Molenhof heet voortaan Huis Assendorp

2018-09-05T16:20:12+00:0031 augustus, 2018|

De Molenhof aan de Assendorperdijk in Zwolle heeft het afgelopen jaar een compleet nieuwe uitstraling en karakter gekregen. Volgens de samenwerkende partners hoort daar een naam bij die de lading beter dekt. Die is gevonden in Huis Assendorp, een naam die direct verwijst naar de wijk waarin het huis staat.

Het verzorgingshuis De Molenhof is in de afgelopen jaren omgetoverd tot een plek waar mensen echt midden in het leven staan. Een plaats waar oudere én jonge bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten. Waar je je al snel Assendorper voelt als je dat niet al was. Waar altijd bedrijvigheid is, met zorg dichtbij voor mensen die dat nodig hebben. Net als in de wijk Assendorp zelf. Logisch gevolg daarvan is de nieuwe naam Huis Assendorp.

Campagne
De komende maanden zullen inwoners van Assendorp en Zwolle de nieuwe naam Huis Assendorp op vele uitingen en tijdens evenementen tegenkomen.
Woningen te huur Huis Assendorp telt 150 sociale comfortabele huurwoningen voor ouderen. Daarvan is nog een aantal woningen te huur. Huurprijzen zijn vanaf € 395,- per maand (huurtoeslag is mogelijk). Oppervlaktes variëren van 26 tot 90 m2.

Geïnteresseerden voor een woning maar ook om gewoon eens de sfeer te komen proeven zijn van harte welkom in Huis Assendorp.